Feu Godoy Arquitectura és un estudi creat el 2009 i establert a Solsona, des d’on combinem l’activitat professional, la docència i la investigació en l’àmbit de la restauració patrimonial.

 

Desenvolupem projectes d’intervenció en el patrimoni, equipaments, habitatge i espai públic i paisatgisme, habitualment situats en zones de sensibilitat històrica, sovint desdibuixada, on la intervenció reconeix valors històrics i patrimonials recuperant la identitat perduda.

feugodoy_estudi

Anna Feu i Jordana

 

Arquitecta per l’ETSAV l’any 2004.

 

Doctora en ‘Tecnologia en l’Arquitectura: Restauració i Rehabilitació d’Edificis’ l’any 2017 amb la tesi doctoral ‘Les voltes de rajola doblada. Construcció i seguretat estructural de les esglésies barroques catalanes’ amb una qualificació d’Excel·lent Cum Laude.

 

Des de l’any 2021 forma part de l’equip docent de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC) en construcció històrica patrimonial.

Carlos Godoy Bregolat

 

Arquitecte per l’ETSAB l’any 2007.

 

Màster Oficial en ‘Tecnologia en l’Arquitectura: Restauració i Rehabilitació d’Edificis’ l’any 2014 amb Matrícula d’Honor pel projecte de tesi ‘Les torres de frontera del Llobregós: el conjunt monumental d’una xarxa defensiva’.

 

Des de l’any 2018 imparteix dues sessions en el Màster MBArch Línia Rehabilitació i Restauració Arquitectònica: Intervencions en Grans Conjunts Residencials i Àrees Industrials a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona (ETSAB).

feugodoy_nosaltres

Des de l’any 2017 participen com a ponents en el Màster en Rehabilitació i Restauració Arquitectònica: de l’Avaluació prestacional al projecte d’intervenció. UPC BarcelonaTech.

 

Membres de l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA).

 

Han col·laborat:

Pol Barjau, Mònica Mendoza, Laia Calvet, Remí Viladrich, Anna Estruch, Raquel Estany, Jordi Ollé, Agnès Guasch, Sandra Alcázar, Jordi Pont, Daniel Guzmán, Rafael Pérez i Carlota Casanova.